Κοζάνη: Εξιχνιάστηκαν 3 περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τρεις περιπτώσεις διακεκριμένες κλοπών, που διαπράχθηκαν σε υποσταθμούς επιχείρησης και δύο περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν σε αποθήκες, σε περιοχή της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, σε περιοχή της Κοζάνης, από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνη, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, ένας 68χρονος, σε βάρος του οποίου, καθώς και δύο ακόμα ατόμων, ηλικίας 29 και 48 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής ομάδας με σκοπό την τέλεση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Ο 68χρονος, που ήταν οδηγός αυτοκίνητου, δε σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και αφού ανέπτυξε ταχύτητα, επέπεσε σε όχημα του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, προκαλώντας φθορές σε αυτό. Στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή της Κοζάνης, όπου και συνελήφθη ο 68χρονος οδηγός του, ενώ οι επιβάτες, εκμεταλλευόμενοι το σκότος και την πυκνή βλάστηση, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι τρεις δράστες αφού προκάλεσαν φθορές σε τρεις υποσταθμούς επιχείρησης ηλεκτρισμού σε περιοχή της Κοζάνης, αφαίρεσαν συνολικά 245 κιλά χαλκού, με την συνολική ζημία να ανέρχεται στο ποσό περίπου των 12.500 ευρώ, ενώ προέβησαν σε κλοπή και απόπειρα κλοπής σε δύο αποθήκες, σε περιοχή της Κοζάνης, από όπου αφαίρεσαν διάφορα μεταλλικά εργαλεία και είδη οικιακής χρήσης, αξίας περίπου 800 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος