Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη, οι επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στην πόλη της Κοζάνης, παρουσία πλήθους κόσμου και με σύμμαχο τον καιρό.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις τιμής και μνήμης ξεκίνησαν το πρωί στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου με την επίσημη δοξολογία, ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Σχολική σύμβουλος φιλολόγων Αγνή Παπακώστα η οποία αναφέρθηκε στην εθνική και θρησκευτική γιορτή.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που με την ολοκλήρωση της, περισσότεροι από 400 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Κοζάνης παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος