Κοζάνη: Εγκαίνια Κοβενταρείου παρουσία Π. Παυλόπουλου

Με σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν με τα εγκαίνια αύριο Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, η Κοζάνη γιορτάζει την έναρξη λειτουργίας του νέου κτιρίου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου  στις 6 το απόγευμα στο νέο κτίριο θα γίνει συνάντηση με Διεθνείς Φορείς των γραμμάτων και του πολιτισμού, όπου θα συμμετέχουν Προξενικές Αρχές από τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη Ρωσία. Στις 8 το βράδυ  θα πραγματοποιηθεί Ρεσιτάλ Διεθνούς Τραγουδιού με την σοπράνο Μυρσίνη Μαργαρίτη και τον πιανίστα Δημήτρη Δημόπουλο.

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, θα γίνουν αύριο στις 11 το πρωί από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Θα ακολουθήσει η τελετή ανακήρυξης του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλο, σε Επίτιμο Δημότη της Κοζάνης και απονομή σε αυτόν του Κλειδιού της πόλης. Στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει παρουσίαση βιβλίου: «Ανήφορος», ένα χαμένο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, με ομιλητή το Νίκο Μαθιουδάκη, Διδάκτορα Υφογλωσσολογίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος