Κοζάνη: Δεκτή η παραίτηση Στ. Γκανάτσιου από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο

Δεκτή έγινε από το υπουργείο Υγείας η παραίτηση από τη θέση του διοικητή του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Στέγιου Γκανάτσιου.

Σε ανακοίνωση του κ. Γκανάτσιου, αφού επισημαίνει ότι η παραίτηση έγινε μετά από δικό του αίτημα, ευχαριστεί όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου «από τους ιατρούς και τους νοσηλευτές και συνεχίζοντας με τους διοικητικούς, τους τεχνικούς, τις καθαρίστριες, τους φύλακες, τους βοηθούς θαλάμων και τους ανθρώπους της σίτισης» για την συνεργασία που είχε για περισσότερο από 2,5 χρόνια, στην πιο δύσκολη περίοδο που βίωσε ποτέ, λόγω του Covid-19.

«Όλοι μαζί προσπαθήσαμε και μέσα από την άγνοια και το φόβο για το άγνωστο, δώσαμε τις μάχες μας για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που ασθένησαν από τον Covid, χωρίς όμως να παραγνωρίσουμε και τους υπόλοιπους, για να οδηγηθούν στην ίαση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γκανάτσιος και τονίζει ότι «o αγώνας αυτός, αρκετές φορές ακόμα και μέσα από τα λάθη μας, κατέταξε το Μαμάτσειο Νοσοκομείο, μέσα απ’ όλες της ελλείψεις του, σ΄ ένα από τα κορυφαία σε πανελλήνιο επίπεδο νοσοκομείο, έτσι όπως αυτό προκύπτει από τα στοιχεία, σε ποσοστό ασθενών που επιβίωσαν».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ 

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος