Καστοριά: Ειδικά εξαρτήματα ελέγχων αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου

Την προμήθεια ειδικών εξαρτημάτων και εκτέλεση ειδικών ελέγχων στους αναβατήρες του Χιονοδρομικού Κέντρου Βιτσίου, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Δυτικής Μακεδονίας.
Πρόκειται για έργο, προϋπολογισμού 121.892 € που είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων 2021 της Π.Ε. Καστοριάς και προβλέπει την προμήθεια και τοποθέτηση ειδικών εξαρτημάτων (καινούριων και αμεταχείριστων) για τον υπάρχοντα μεγάλο συρόμενο αναβατήρα και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών για την εκτέλεση ειδικών ποιοτικών ελέγχων (ετήσιου Ε1, και πενταετίας Ε2) που αφορά και στους δύο αναβατήρες: του μεγάλου συρόμενου αναβατήρα και του συρόμενου αναβατήρα αρχαρίων (baby-lift).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για παρεμβάσεις που έρχονται να ικανοποιήσουν ένα χρόνιο αίτημα του Προέδρου του Συλλόγου Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καστοριάς Γιώργου Νικιτίδη και των μελών του, οι οποίες θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του χιονοδρομικού κέντρου Βιτσίου της Π.Ε. Καστοριάς και θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους λάτρεις των χειμερινών αθλημάτων».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος