Καστοριά: Αποχωρεί ο Δ. Σαββόπουλος από την θέση του αντιπεριφερειάρχη

Την αποχώρησή του από τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς, έκανε γνωστή με με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Δημήτρης Σαββόπουλος, πριν ανακοινωθούν επισήμως οι αλλαγές στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Σαββόπουλος έγραψε πως ενημερώθηκε για την αλλαγή από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος του ανέφερε πως τη θέση του αναλαμβάνει η περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα Κοζατσάνη.

Καστοριά: Αποχωρεί ο Δ. Σαββόπουλος από την θέση του αντιπεριφερειάρχηΟ, επί 26 μήνες, Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, ευχαρίστησε το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της ΠΕ Καστοριάς, της Περιφέρειας, της Διαχειριστικής Αρχής και του Περιφερειακού Ταμείου “για την άψογη συνεργασία” τους τρεις Δημάρχους της ΠΕ Καστοριάς και τις δημόσιες αρχές και υπηρεσίες.
Ο κ. Σαββόπουλος ευχαρίστησε επίσης τους πολίτες, δηλώνοντας πως θα συνεχίσει τον αγώνα από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Καστοριάς, ενώ έκανε ειδική αναφορά στα “κορίτσια του γραφείου”, τις “άμεσες και πραγματικές συνεργάτιδες” όπως τις αποκάλεσε.

Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην κ. Κοζατσάνη, δηλώνοντας πως θα στηρίξει το έργο της.

Καστοριά: Αποχωρεί ο Δ. Σαββόπουλος από την θέση του αντιπεριφερειάρχηΗ Δέσποινα Κοζατσάνη κατάγεται από την Οινόη Καστοριάς και είναι Διευθύντρια της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, από το 2012. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Μεσοποταμίας – Αλιάκμονα και στις περιφερειακές εκλογές του 2019, εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό “Αλλάζουμε πορεία” του Γιώργου Κασαπίδη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος