Δ. Μακεδονία: Οι νέοι αντιπεριφερειάρχες

Σε σαρωτικές αλλαγές των αντιπεριφερειαρχών, τόσο των χωρικών όσο και των θεματικών, προχώρησε σήμερα Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης αναλαμβάνει η Αικατερίνη Δαδαμόγια, αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ο Σωτήρης Βόσδου, αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς η Δέσποινα Κοζατσάνη και αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών ο Σάκης Φωλίνας.

Εκτός από την Όλγα Πουταχίδου, που παραμένει στη θέση της αντιπεριφερειάρχη πλέον Νέας Γενιάς, Αθλητισμού και Πολιτισμού, έχουμε αλλαγές στους υπολοίπους, καθώς αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης αναλαμβάνει ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και  Υποδομών ο Θωμάς Μάνος, αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, η Φρόσω Ντιό, αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης ο Λάμπρος Χατζηζήσης, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας ο Γιώργος Μαργαρίτης, αντιπεριφερειάρχης Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης ο Γρηγόρης Τσιούμαρης και αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Στέργιος Κιάνας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης για πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου στη θέση της κ. Ντιό αναμένεται να προταθεί η Παναγιώτα Γκατζαβέλη, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος