Γρεβενά: Ενημέρωση για τις Δράσεις Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (27/03), στις 20:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, με θέμα τις προκηρύξεις Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας (de minimis) για την Ίδρυση Επιχειρήσεων και την Ενίσχυση Νέων και Υφιστάμενων Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και  Mεγαλόπολης.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση της κάθε Δράσης και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Ανάλογη, ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη (28/03), στις 19:00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δεσκάτης.

Τις ενημερωτικές εκδηλώσεις διοργανώνει το Επιμελητήριο Γρεβενών σε συνεργασία με την Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία του Κέντρου Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης και της Αναπτυξιακής Ένωσης Μακεδονίας, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος