Ξάνθη: Τιμητική εκδήλωση για νεαρό 11χρονο μαθητή

Τα επιτεύγματα μαθητών της Ξάνθης με Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο χαρακτήρα βραβεύτηκαν για μια ακόμη φορά στην ΠΕ Ξάνθης. Η πρωτοβουλία με την επωνυμία ΕΝ ΔΗΜΩ ΚΡΕΙΤΤΩΝ συνεχίστηκε και φέτος, καθώς οι ευχάριστες “αφορμές” δεν έλειψαν από τους νεαρούς Ξανθιώτες.

Έτσι, στο 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ της πόλης βρέθηκαν οι ακούραστοι Σ. Αρσενίου και Μ. Σπανίδης και επέδωσαν αναμνηστική, τιμητική πλακέτα στον μαθητή της Ε΄ Τάξης Χρήστο Κουλέντζα. “Διαπρεπής ζωγράφος ο νεαρός συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 4 κορυφαίων του είδους, πίνακες των οποίων τα ΕΛΤΑ έκαναν γραμματόσημα, μετά από προκήρυξη διαγωνισμού μεταξύ μαθητών Μητροπολιτικής Ελλάδος, Κύπρου, Μείζονος Ελληνισμού, στα πλαίσια των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Ξάνθη: Τιμητική εκδήλωση για νεαρό 11χρονο μαθητή“Κυκλοφορούν ήδη στην αγορά” αναφέρει ο Στέλιος Αρσενίου εις εκ των εμπνευστών και στυλοβάτης της πρωτοβουλίας. Όπως σημειώνει “συνέπεσε στο 10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ να έρχεται παράλληλα μία ακόμα μεγάλη επιτυχία. Οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Λεβάκη Γεωργία – Τσιραμπίδης Μιχαήλ επισκέφθηκαν την πόλη CLERMONT FERRAND της Γαλλίας στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Plus 10 – 16 Οκτωβρίου με θέμα: Playing with the Maths.
Ο Στέλιος Αρσενίου εκπροσώπησε αμφότερες τις επιχειρήσεις. Την ολιγόλεπτη εκδήλωση παρακολούθησαν και μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων του σχολείου. “Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Περικλής Καλογιάννης προλόγησε, εξήγησε τους λόγους της συγκέντρωσης, ευχήθηκε στους μαθητές να στέφονται από επιτυχία οι προσπάθειές τους. Ίσως όχι του εύρους του συμμαθητή τους, αλλά σε κάθε περίπτωση υπογραμμιστικές των δράσεων που αναπτύσσουν” σημειώνει ο κος Αρσενίου.

Τα δώρα στον μαθητή συμπεριλάμβαναν: ΕΠΑΙΝΟ με τα λογότυπα των Επιχειρήσεων. Βιβλία του κορυφαίου Ιστορικού Πέτρου Γεωργαντζή. Παραδοσιακά τοπικά γλυκά του Ζαχαροπλαστείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος