Ξάνθη: Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου για μη ασφαλτόστρωση δρόμου

Την αγωνία του για το μέλλον της επιχείρησής του εξέφρασε, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, ο ιδιοκτήτης της Ξενοδοχειακής Μονάδας 916 MOUNTAIN RESORT, Κώστας Τελμετίδης.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός, πως δεν έχει ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, που οδηγεί στο Ξενοδοχείο, -Μοναστήρι Παναγίας Καλαμούς προς Κένταυρο-Πομακοχώρια- αν και το έργο έχει εγκριθεί, όπως υποστηρίζει ο κ. Τελμείδης, έχει πάρει την χρηματοδότηση από την προηγούμενη κυβέρνηση ακόμα, ωστόσο ακυρώνονται οι δημοπρασίες.
«Εδώ και 14 χρόνια που λειτουργεί το Ξενοδοχείο κανείς από τους αρμοδίους της Αυτοδιοίκησης δεν ενδιαφέρθηκε για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων υποδομής, όπως η ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου. Εδώ και 6 χρόνια κανένα μηχάνημα της Δασικής Υπηρεσίας, του Δήμου ή της Περιφέρειας, δεν εμφανίσθηκε να κάνει τις απαραίτητες συντηρήσεις στον υφιστάμενο δρόμο, που είναι χωματόδρομος. Για άλλους όμως τα μηχανήματα βρίσκονται αμέσως… Πως ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή όταν δεν γίνονται τα έργα που απαιτούνται; Βουλιάζει η Θράκη και ο Τουρισμός της και η λέξη Ντροπή χάνει πια και το νόημά της, από την διαχείριση του θέματος τόσα χρόνια. Ένας ικανός Αντιπεριφερειάρχης σε μια περιοχή, όπως τα Πομακοχώρια της Ξάνθης, θα μπορούσε με έργα να μετατρέψει την περιοχή σαν τα Ζαγοροχώρια, σαν τα χωριά του Πηλίου. Τα Πομακοχώρια της Θράκης δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα, απλά χρειάζονται να γίνουν έργα, να γίνουν δρόμοι, που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Ακόμα το 2021 μιλάμε για δρόμους στη Θράκη», τόνισε ο κ. Τελμετίδης.
Επίσης υπογράμμισε, πως το Ξενοδοχείο του είναι το πρώτο (Νο 1) κατάλυμα σε ολόκληρη την Ελλάδα και κατατάσσεται στο κορυφαίο 1% των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Έχει λάβει βραβείο TRIPADVISOR – TRAVELLERS’ CHOICE 2021 Best of the Best
Nο 1 από τα 25 κορυφαία Β&Β και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα.
Και 15ο σε όλη την Ευρώπη.
Στην κορυφή του Ολύμπου για το 2021 και στην μέση της κορυφής του Mond Bland της Ευρώπης (15η θέση).
Βραβείο πρωτιάς απέσπασε από ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο το 916 Mountain resort, που βρίσκεται στην Ξάνθη (περιοχή Π.Καλαμούς ) στα βραβεία TRAVELLERS’CHOICE BEST OF THE BEST 2021.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος