Ξάνθη-Μπαράν Μπουρχάν: Γόνιμο το έδαφος συνεργασίας για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων

Υπέρ της ανανέωσης των ψηφοδελτίων με «μπόλιασμα» των παλιών – έμπειρων πολιτικών με τους νέους στέκεται ο εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κος Μπαράν Μπουρχάν εν όψει της εκλογικής αναμέτρησης γνωστοποιώντας την απόφασή του να είναι ξανά υποψήφιος.

Όπως σημείωσε σήμερα Τρίτη, 24-1-2023 στο www.ertnews.gr, στέκεται θετικά έναντι των συνεργασιών θεωρώντας τες επιβεβλημένες για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων, όπως είπε.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον κο Μπαράν Μπουρχάν ήδη οι εν ενεργεία βουλευτές της περιοχής έχουν δείξει τις καλές προθέσεις τους συνεργαζόμενοι σε ζητήματα για την επίλυση του τόπου. « Έχουμε διάθεση, δεν είμαστε τόσο κομματικοποιημένοι», ανέφερε σημειώνοντας ότι συνεργάζεται ήδη με τους συναδέλφους του για την επίλυση των ζητημάτων του τόπου.

Απαριθμώντας τα σημαντικότερα σημείωσε την ανάγκη αντιμετώπισης της πληθυσμιακής διαρροής κυρίως την μετανάστευση στο εξωτερικό για την εύρεση εργασίας.

Τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει και την ανάγκη στήριξης των δημοσίων δομών υγείας, κάτι που όπως επεσήμανε στα χρόνια της πανδημίας ήταν στην κορυφή της ατζέντας του, δίνοντας τον δικό του αγώνα για την ενίσχυση- στελέχωσή του νοσοκομείου της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος