Ξάνθη: Εκδηλώσεις στη ΦΕΞ

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Ξάνθη από την Παρασκευή 11 & το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 21.00 στο Λαογραφικό & Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Η κινηματογραφική λέσχη της ΦΕΞ σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας μας ταξιδεύουν στον κόσμο του μικρού μήκους με τις βραβευμένες ταινίες του 44ου Φεστιβάλ.

Αλλά και κάθε μέρα στην Ξάνθη “Ο κινηματογράφος των δημιουργών” την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 [21.00] στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης με Αφιέρωμα στον Κουέντιν Ταραντίνο.

2-3 πράγματα που ξέρω για … Το παιχνίδι ως τρόπος ύπαρξης την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17.00 έως 19.00 στο σπίτι πολιτισμού της ΦΕΞ «πάνω όροφος». Βιωματική παρουσίαση διοργανώνει η «Πρόσωπον Γίγνεσθαι» σε συνεργασία με τη ΦΕΞ με τίτλο «Το παιχνίδι ως τρόπος ύπαρξης». Η είσοδος είναι δωρεάν με κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 25410 25421 ΦΕΞ.

Κάτι Παίζει και τις Πέμπτες στο Μουσείο: Τις Πέμπτες 3 – 10 -17 & 24 Φεβρουάριου 2022 [21.00] στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης. Η κινηματογραφική λέσχη της ΕΛΜΕ Ξάνθης & της ΦΕΞ οργανώνουν έναν κύκλο ταινιών και συζητήσεων με θέματα που αφορούν τους εφήβους & όχι μόνο.
Δείτε εδώ το πρόγραμμα:Και αυτή την εβδομάδα στη ΦΕΞ.

Info
Δείτε εδώ τις Εκδηλώσεις εργαστηρίων. www.facebook.com/FEXANTHI

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος