Aπό αύριο Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 10:00 έως τις 14:30 θα πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ rapid test, στο isobox, έξω από το Κέντρο Υγείας Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ) μετά από συνεργασία του Δήμου Ξάνθης με τον ΕΟΔΥ.
Στις δημόσιες δομές, διάγνωσης covid-19 θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τεστ και να εκδίδουν βεβαίωση μόνο εμβολιασμένοι και συμπτωματικοί πολίτες και θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας.
Οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τεστ σε δημόσιες δομές όχι όμως και να εκδίδουν βεβαίωση αποτελέσματος.
Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.
“Συνεχίζουμε. Να ανταποκρινόμαστε στα τεστ. Να εμβολιαζόμαστε. Να ακολουθούμε τις οδηγίες και να μένουμε ασφαλείς” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος