Τα αποτελέσματα των rapid test σε Ροδόπη και Ξάνθη

471 rapid test πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ξάνθη με 51 θετικά (10.83%) κρούσματα που αφορούν 29 άνδρες και 22 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 26 έτη. Επίσης, 181 rapid test με 18 θετικά (9.94%) αφορούν 9 άνδρες και 9 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη και έγιναν στη διεύθυνση Υγείας της Κομοτηνής, και 96 rapid test με 8 θετικά (8.33%) που αφορούν 4 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 29 έτη πραγματοποιήθηκαν στο δημοτικό κτίριο της Βενιζέλου.

Θα συνεχιστούν οι έλεγχοι και ανήμερα των Φώτων, την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ) στο ISOBOX, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι. Κανονικά θα διενεργούνται την Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Ξάνθης.

Η πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς με δωρεάν τεστ αντιγόνου για τους δημότες θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, 8 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Υγείας Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ) στο ISOBOX, από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 13:30 το μεσημέρι.

“Υπενθυμίζουμε, ότι στις δημόσιες δομές διάγνωσης covid-19 μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν τεστ όλοι οι πολίτες, ενώ βεβαίωση έχουν τη δυνατότητα να εκδίδουν μόνον οι εμβολιασμένοι.

Βασική προϋπόθεση για να συμμετάσχουν στη διαδικασία είναι να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος