Στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας Δ.Ε.Ε.Π. και ΟΝΝΕΔ Ροδόπης

Ολοκληρώθηκε η αποστολή των αγαθών και των ειδών πρώτης ανάγκης, που συγκέντρωσαν η Δ.Ε.ΕΠ. Ροδόπης σε συνεργασία με την ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, για τη βοήθεια των πληγέντων στην Καρδίτσα από τη θεομηνία ΄΄Ιανός΄΄.

“Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της παράταξης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα προσφοράς της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας.” αναφέρεται σε ανακοίνωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ροδόπης Ιωάννη Βεζυργιαννίδη και της προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης Κωνσταντίνας Λεοντίδου. Όπως τονίζεται στην κοινή ανακοίνωση: “Ιδιαίτερη σημαντική για την πραγματοποίηση της δράσης υπήρξε η συμβολή του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας Ιμπράμ Αχμέτ, του Περιφερειακού Συμβούλου Μουλταζά Ταρκάν καθώς και της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής.”

Και η ανακοίνωση των δύο προέδρων καταλήγει ως εξής: “Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ανιδιοτελής προσφορά, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός, βοηθούν σημαντικά συνανθρώπους μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που βιώνουν στην καθημερινότητά τους και η Νέα Δημοκρατία με τις εθελοντικές της δράσεις, συμβάλει στην προσπάθεια ενίσχυσής τους.”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ