Στα σεισμόπληκτα χωριά της Λάρισας οι Μητροπολίτες Κομοτηνής και Ξάνθης

Στα σεισμόπληκτα χωριά της Λάρισας οι Μητροπολίτες Κομοτηνής και ΞάνθηςΤα σεισμόπληκτα χωριά της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσώνος Δαμάσι, Μεσοχώρι, Πραιτώρι και Μαγούλα επισκέφτηκαν χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων και Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.

Στα σεισμόπληκτα χωριά της Λάρισας οι Μητροπολίτες Κομοτηνής και ΞάνθηςΟ Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων και ο λαός της περιοχής υποδέχθηκαν εγκαρδίως τους ποιμενάρχες της Θράκης, οι οποίοι εδήλωσαν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους, διερμηνεύοντες και τα αισθήματα της αλληλεγγύης του θρακικού λαού, προς τους κατοίκους της περιοχής και προσέφεραν οικονομική ενίσχυση.

Στα σεισμόπληκτα χωριά της Λάρισας οι Μητροπολίτες Κομοτηνής και ΞάνθηςΣτη συνέχεια οι δύο αρχιερείς της Θράκης επισκέφθηκαν το Επισκοπείο της Ἱεράς Μητροπόλεως Λαρίσης , όπου έγιναν δεκτοί από τον οικείο Μητροπολίτη κ. Ἱερώνυμο, που τους ενημέρωσε για τις ζημίες που επέφερε ο σεισμός καθώς και για τις ανάγκες των εκεί σεισμοπλήκτων κατοίκων και εξέφρασε την χαρά και την ευγνωμοσύνη του για την παρουσία των δύο αρχιερέων, “η οποία”, όπως είπε, “κομίζει μήνυμα ελπίδας και συμπαραστάσεως προς τους πληγέντες αδελφούς”.

Οι Μητροπολίτες Ξάνθης και Μαρωνείας επέστρεψαν αργά χθες το βράδυ στις έδρες τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος