ΣΔΕ Κομοτηνής-Ηλίας Βλάχος: Το ταξίδι κατάκτησης της γνώσης δεν σταματά ποτέ

Ικανοποιημένος από την χρονιά, που έκλεισε με επιτυχία ο διευθυντής του ΣΔΕ Κομοτηνής, ο κος Ηλίας Βλάχος μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνή δεν έκρυψε την περηφάνια του για τις προσπάθειες τόσο των μαθητών, όσο και των καθηγητών – συναδέλφων του.

Όπως είπε στις 30 Ιουνίου θα πάρουν το απολυτήριο στο χέρι οι τριάντα από τους 91 αρχικά εγγραφέντες, οι οποίοι μάλιστα έχουν στο σύνολό τους εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Λύκειο φροντίζοντας ήδη για την εγγραφή τους.
«Πραγματικά η προσπάθειά τους είναι αξιοθαύμαστη» είπε ο κος Βλάχος συγχαίροντας και τους υπόλοιπους μαθητές και τις μαθήτριες που συνεχίζουν τη μαθητεία τους στο ΣΔΕ. Δώδεκα από τους 91 αρχικά εγγραφέντες σταμάτησαν την προσπάθειά τους για προσωπικούς καθαρά λόγους. Μάλιστα για τους υπόλοιπους σημείωσε πως δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς χρόνος για να διώξουν κάθε δισταγμό και να προσηλωθούν στις υποχρεώσεις τους.
Κάλεσε δε όλους και όλες να κάνουν το βήμα και αν κάποτε για διαφόρους λόγους διέκοψαν αυτό το «ταξίδι» στον κόσμο της γνώσης να το συνεχίσουν τώρα μιμούμενοι δύο παραδείγματα: Πρώτον, του μεγαλύτερου σε ηλικία που αποφοιτά, ενός 55χρονου! “Το ταξίδι κατάκτησης της γνώσης δεν σταματά ποτέ” είπε ο κος Βλάχος. Και δεύτερον, ενός μαθητή που πέρσι παρακολουθούσε διαδικτυακά από τη Γερμανία και φέτος συνέχισε δια ζώσης στην Κομοτηνή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος