Από τις 30 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στον Δήμο Ιάσμου.
Σε συνεργασία με τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», την 4η ΥΠΕ και το Κέντρο Υγείας Ιάσμου ο Δήμος Ιάσμου δηλώνει για μια ακόμη φορά “παρών” στη “μάχη” κατά του κορονοϊού. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με το μονοδοσικό εμβόλιο Jonshon and Jonshon. «Όσοι δεν μπορούν να μετακινηθούν στα Κέντρα εμβολιασμού καλούνται να έρθουν σε επικοινωνία με το δήμο Ιάσμου και τις δομές φροντίδας για εγγραφή» ανέφερε ο δήμαρχος Οντέρ Μουμίν με δήλωσή του έξω από το Κέντρο Υγείας Ιάσμου.
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ο δήμος θα προβεί σε «αυτεπάγγελτη αναζήτηση όλων των συνδημοτών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, αλλά δεν μπορούν να μετακινηθούν» με στόχο να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό.
Δείτε το βίντεο:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος