Ροδόπη: Συνάντηση με 13 μαθητές του 2ου Λυκείου Κομοτηνής είχε ο Δ. Χαρίτου

Την επίσκεψη 13 μαθητών της πρώτης τάξης του 2ου Λυκείου Κομοτηνής με την καθηγήτρια τους, κοινωνιολόγο και υπεύθυνη του προγράμματος της «Βουλής των Εφήβων», Κωνσταντίνα Δαλακούρα, δέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δημήτρης Χαρίτου.

Ροδόπη: Συνάντηση με 13 μαθητές του 2ου Λυκείου Κομοτηνής είχε ο Δ. Χαρίτου Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκπόνησης εργασίας τους με θέμα: «Ψηφιακός κόσμος και Δημοκρατία». Οι μαθητές ρώτησαν τον Ροδοπίτη πολιτικό για τους τρόπους με τους οποίους ο σύγχρονος πολίτης μπορεί να έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τη σύνδεση της ηλεκτρονικής δημοκρατίας με την ηλεκτρονική παιδεία, τη συμμετοχή των νέων στα κοινά την εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, το αν η χρήση τεχνολογιών στον πολιτικό τομέα μπορεί να δημιουργήσει στοιχεία σύγχρονης ηλεκτρονικής δημοκρατίας, τις θετικές και αρνητικές πλευρές του σύγχρονου τρόπου ενημέρωσης των πολιτών κα.

Ο βουλευτής αφού ευχαρίστησε τους μαθητές για την επίσκεψή τους και τη συζήτηση, τους ενημέρωσε για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και της συμμετοχής του στις συνεδριάσεις εν μέσω πανδημίας με φυσική παρουσία αλλά και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος