Ροδόπη: Κάλεσμα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ. Χαρίτου για συμμετοχή στις εκλογές

“Την Κυριακή 15 Μάη ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος της Ροδόπης έχει τη δυνατότητα να στείλει ισχυρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής για να γυρίσει σελίδα ο τόπος, να απαλλαγεί ο λαός μας από την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει” αναφέρει σε κάλεσμά του ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου για συμμετοχή στις εκλογές στις 15 του Μαϊού.

Ροδόπη: Κάλεσμα του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δ. Χαρίτου για συμμετοχή στις  εκλογέςΌπως σημειώνει ο κος Χαρίτου: “Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες, τους νέους μας, τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτήν την γιορτή της Δημοκρατίας, είτε είναι εγγεγραμμένα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., είτε δεν είναι”.

Παράλληλα, σημειώνει: “Καλώ όλους να γίνουν μέρος της πολιτικής αλλαγής που έρχεται, να συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα. Να πάρουν την προοδευτική παράταξη στα χέρια τους για να χτίσουμε ένα κόμμα της σύγχρονης αριστεράς ανοιχτό και δημοκρατικό, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τις τύχες του τόπου στα δικά μας χέρια”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος