Ροδόπη – Δ. Χαρίτου: Να ληφθούν μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία των Πανεπιστημίων

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου από κοινού με 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με παρέμβασή τους στη Βουλή τονίζουν ότι η κατάρτιση και υλοποίηση ενός σχεδίου σταδιακού ανοίγματος των Πανεπιστημίων, θα έπρεπε να αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα για τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας.

Ροδόπη – Δ. Χαρίτου: Να ληφθούν μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία των Πανεπιστημίων “Λόγω της πανδημίας, τα Πανεπιστήμια, ανάμεσά τους το ΔΠΘ, εδώ και έναν χρόνο είναι κλειστά και δεν φαίνεται να υπάρχει σχεδιασμός για την επανέναρξη των διά ζώσης μαθημάτων”, τονίζουν στο κείμενο της ερώτησής τους.

Παράλληλα, σημειώνουν ότι: “Με δεδομένο ότι οι νέοι φοιτητές και φοιτήτριες θα καθυστερήσουν να ενταχθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, οι βουλευτές ζητούν την ενίσχυση των Πανεπιστημίων με τους απαραίτητους υλικούς και ανθρώπινους πόρους, ώστε να προχωρήσει η ασφαλής επαναλειτουργία τους”.

Διαβάστε εδώ:Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου-Ερώτηση Υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο για σταδιακό άνοιγμα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων της χώρας_

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος