Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η αποχή κατά τη διάρκεια της σημερινής πρώτης ημέρας των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 στη Ροδόπη. Ένα 33% επί του συνόλου των μαθητών – μαθητριών του ΕΠΑΛ, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής δεν προσήλθε στο εξεταστικό κέντρο είπε η κα Κοσμίδου Μαίρη, προϊσταμένη της ΔΕ Ροδόπης μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (2-6-2022).

Στη σημερινή πρώτη ήμερα των Πανελλαδικών συμμετείχαν συνολικά 116 υποψήφιοι. “Είμαστε μαζί τους και θετικά δίπλα τους” είπε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης και έχοντας επιβλέψει από το πρωί τον περιβάλλοντα χώρο διαβεβαίωσε ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις.
Αύριο από τα ΓΕΛ της Ροδόπης δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές 680 άτομα. “Να συνεχίζουν να κοιτούν ψηλά” προέτρεψε η κα Μαίρη Κοσμίδου ευχόμενη καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με αφορμή την σημερινή αυλαία σημειώνοντας με νόημα πως: “Οι στόχοι δεν σταματούν εδώ“.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος