Ροδόπη: 10 ενεργά κρούσματα στον Δήμο Ιάσμου -12 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας

10 νέα κρούσματα Covid-19 έχουν επιβεβαιωθεί στον Δήμο Ιάσμου, σύμφωνα με δήλωση του Δημάρχου Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν. Από αυτούς, οι οκτώ βρίσκονται σε κατ΄οίκον απομόνωση και οι 2 νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Ροδόπη: 10 ενεργά κρούσματα στον Δήμο Ιάσμου -12 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας
Ο δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν

Όπως είπε ο Δήμαρχος Ιάσμου, από την αρχή της πανδημίας έχουν σημειωθεί 12 θάνατοι. Πρόκειται για επτά άνδρες και πέντε γυναίκες, με μ.ο. ηλικίας τα 75 έτη.

«Έχουμε κουραστεί όλοι από τα μέτρα, το κατανοώ, όμως τα δεδομένα παρουσιάζουν αυξητική τάση γι αυτό το λόγο θα πρέπει να  συνεχίσουμε να είμαστε όλοι προσεκτικοί», ανέφερε ο δήμαρχος Ιάσμου, ζητώντας αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μετά από επικοινωνία που είχε με εκπροσώπους του ΕΟΔΥ, ο δήμαρχος είπε ότι θα πραγματοποιηθούν σήμερα rapid test στο Μίσχο, στο αγροτικό ιατρείο, και στην Αμβροσία, στο πρώην Κοινοτικό κατάστημα, ενώ ζητά από τους κατοίκους των δύο οικισμών να συμμετάσχουν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος