Πανθρακικός: «Έσπασε» το απόλυτο της Καβάλας

Την Κυριακή (05/11) ο Πανθρακικός κατάφερε να «σπάσει» το απόλυτο της Καβάλας, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής απέσπασε την ισοπαλία στο «Ανθή Καραγιαννή» με σκορ 0-0, στο πλαίσιο της 9ης «στροφής» της Γ’ Εθνικής. 

Η αναμέτρηση δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, αφού υπήρξαν αρκετές διακοπές και πολλή ένταση κατά την διάρκεια του αγώνα.  

Πιο συγκεκριμένα, στο 11ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Γκέντσογλου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, σημαδεύοντας το δοκάρι του Παϊτέρη. 

Το σύνολο του Γιώργου Μαραντά ήταν πολύ καλά διαβασμένο στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας, εξουδετερώνοντας την Καβάλα. 

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν να βρουν δύο τελικές με τον Παπαδόπουλο και τον Δημητριάδη, δίχως αποτέλεσμα καθώς η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. 

Στο 77ο λεπτό, ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ και στο «τρίποντο», όταν σε μία αντεπίθεση ο Ρουμπιές βρέθηκε απέναντι στον Αστρά, τον οποίο όμως δεν κατάφερε να κερδίσει, με αποτέλεσμα να παραμείνει το τελικό 0-0. 

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιώργος Μαραντάς, πραγματοποίησε δηλώσεις. 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με ιστορία . Μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη στο τέλος με δύο φάσεις που είχαμε με Βάσκο και Γκουτσίδη. Περιμέναμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως η Καβάλα που δίκαια βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία . Όμως και εμείς είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και το δείξαμε . Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος . Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράσταση του , τους θέλουμε πάντα στο πλευρό μας», είπε ο Έλληνας τεχνικός του Πανθρακικού. 

Οι συνθέσεις του αγώνα: 

ΑΟ Καβάλα (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Δαλιανόπουλος (67′ Γιαγτζίδης), Σμίλτος, Περδίκης, Δημητριάδης, Γκέντσογλου, Καζαντζίδης, Τζελίδης, Καρακώστας (60′ Σαλπιγγίδης), Β. Παπαδόπουλος (87′ Δερμιτζάκης), Γκέκας 

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Μανίσογλου, Καλογρανάς, Λαρέα, Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Βάσκος, Χαλκιαδάκης (46′ Κωσταρέλης), Γκουτσίδης, Γιαννακιτσίδης (70′ Ρουμπιές), Σαπνάρας 

Σύνταξη: Ακρίτας Καραγιαννίδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος