Μητροπολίτης Κομοτηνής προς μαθητές: Τηρείστε τα μέτρα που μας συμβουλεύουν οι ειδικοί

Μια ευλογημένη και καρποφόρα χρονιά εύχεται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο κος Παντελεήμων προς την μαθητιώσα νεολαία και τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους.

“Λόγῳ της μάστιγας του κορωνοϊού καλείστε να τηρήσετε μέτρα, αποστάσεις και όλα όσα μας συμβουλεύουν οι ειδικοί, προκειμένου να διαφυλάξουμε την υγεία όλων, τη δική σας, των γονιών σας, των παππούδων και των γιαγιάδων σας.” δηλώνει ο Μητροπολίτης παρακαλώντας γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς να μείνουν συνεπείς, στις υποδείξεις των ειδικών και των καθηγητών τους.

“Ας ἀντιμετωπίσουμε τη δοκιμασία αυτή ως μία ευκαιρία άσκησης της υπευθυνότητάς μας απέναντι στον εαυτὸ μας και στον συνάνθρωπό μας.” σημειώνει ο Μητροπολίτης στο ίδιο μήνυμα.

Στους μικροὺς μαθητές που ξεκινούν τη σχολικὴ τους ζωὴ  απευθύνεται με  άλλο μήνυμά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, ο κος Παντελεήμων ζητώντας τους να δείξουν  σύνεση κι  αγάπη στον  συνάνθρωπό τους  με τις αποστάσεις που επιβάλλεται να κρατάτε.

«Μπορεί να  αναγκαζόμαστε να σταθούμε μακριὰ ο  ένας απὸ τον άλλον στον  χώρο, ωστόσο οι καρδιὲς μας ας μένουν ἑνωμένες.» αναφέρει ο κος Παντελεήμων

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος