Κομοτηνή:Στην τελική ευθεία για τις εκλογές των Επιμελητηρίων

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποψήφιοι για τις εκλογές στα δύο Επιμελητήρια της Ροδόπης. Οι Εκλογές στο Εμπορικό και Βιομηχανικό θα διεξαχθούν την 1η του Δεκέμβρη και στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό στις 4-5 Δεκεμβρίου

Συγκεκριμένα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και πρόκειται για το συνδυασμό, «Ροδόπη Σταυροδρόμι Ανάπτυξης» που κατεβαίνει στις εκλογές, με επικεφαλής τον επι τέσσερις συνεχείς θητείες και νυν πρόεδρο Νίκο Αγγελίδη.
Ο κ. Αγγελίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, έκανε λόγο για δραστική ανανέωση του ψηφοδελτίου, με νέους επιχειρηματίες, έτοιμοι να δώσουν τη μάχη για το Επιμελητήριο του μέλλοντος, που θα είναι ηλεκτρονικό.
Σε ότι αφορά το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, οι συνδυασμοί είναι δύο, η «Συμφωνία Ανασυγκρότησης», με επικεφαλής τον Αντώνη Γραβάνη και ο συνδυασμός «Μαζί από το χθες στο αύριο» με επικεφαλής τον Γιάννη Κηλτζίκη.
Στην ΕΡΤ Κομοτηνής μίλησε ο Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος ανέλυσε τις 13 προτάσεις τους ως άξονες τροχιάς για τη νέα εποχή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. Στις άμεσες προτεραιότητές του είναι η ενεργοποίηση των μελών του Επιμελητηρίου, στη στήριξη των νέων επιχειρηματιών, στη συνεργασία και στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και των επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τομέα αυτό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος