Κομοτηνή: Το πάρτι των παιδικών σταθμών

Κομοτηνή: Το πάρτι των παιδικών σταθμών
Ο κος Γιάννης Γκαράνης

Το φεστιβάλ των παιδικών σταθμών είχε δημιουργία, χρώμα και μουσική, είχε παιχνίδι για τα μικρά παιδιά, αλλά και σχέδια για το μέλλον από την πλευρά των υπεύθυνων. «Ήταν μια εκδήλωση των παιδικών σταθμών του δήμου Κομοτηνής, που σηματοδότησε το τέλος της λειτουργίας τους και την αρχή του Καλοκαιριού για τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς» δήλωσε ο υπεύθυνος για την λειτουργία τους, ο  κος Γιάννης Γκαράνης σημειώνοντας πώς κάθε χρόνο εμπλουτίζεται η εκδήλωση με μια καινούργια προσθήκη.

Κομοτηνή: Το πάρτι των παιδικών σταθμών« Φέτος το θέμα μας ήταν το περιβάλλον. Η φετινή γιορτή ήταν πιο ευχάριστη για μας, καθώς αναλάβαμε εκ νέου την διοίκηση του δήμου. Και για μένα αυτό είναι ακόμη πιο ευχάριστο. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε τους Παιδικούς Σταθμούς.»

Δώδεκα παιδικοί σταθμοί, 45 εργαζόμενοι, 525 παιδιά το έμψυχο δυναμικό ενός αλλιώτικου κόσμου. «Κάθε χρόνο δεχόμαστε όλα τα παιδιά, δεν αφήνουμε κανένα απ έξω» δηλώνει ο νέος δήμαρχος και σημειώνει πως αυτό είναι αυτό που πρέπει να κάνει ένας  δήμος για τους δημότες του. «Φέτος θα έχουμε άλλα τρία τμήματα βρεφικά. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και περνάει από το χέρι μας για να είναι ευχαριστημένοι οι δημότες.»

Κομοτηνή: Το πάρτι των παιδικών σταθμώνΣύμφωνα με τον κο Γκαράνη στόχος και της νέας δημοτικής αρχής είναι να κρατήσει τις δομές των παιδικών σταθμών και ιδιαίτερα τις κοινωνικές υπηρεσίες σε πλήρη λειτουργία και να τις ενισχύσει ακόμη περισσότερο. «Είναι ένα ευαίσθητο κομμάτι , δυνατό για το δήμο Κομοτηνής. Στόχος να μείνουν όλες οι θέσεις εργασίας και φυσικά όλες οι δομές κι αν μπορέσουμε να τις εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο εκεί που χρειάζεται. Ξέρουμε που υπάρχει αδυναμία και εκεί θα υπάρξει ενδυνάμωση . Όποια υπηρεσία χρειάζεται στήριξη, θα την έχει την επόμενη μέρα.»
Φώτο: Γιάννης Γκαράνης –Στιγμιότυπα από το Φεστιβάλ Παιδικών Σταθμών ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος