Κομοτηνή: Το ΕΒΕΡ για τη Shelman

«Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη αποτελεί η αγορά της Shelman » αναφέρει σε δήλωση του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:
«Εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη αποτελεί η αγορά της Shelman στον τρίτο πλειστηριασμό που πραγματοποιήθηκε.

Η επαναλειτουργία της βιομηχανίας ξύλου αποτέλεσε τόσα χρόνια βασική επιδίωξη, τόσο της τοπικής κοινωνίαςκαι φορέων όσο και της κεντρικής κυβέρνησης.

Η νέα, αυτή, εξέλιξη γεννά θετικές προσδοκίες, αφενός για την τοπική οικονομία, αφετέρου για τους εργαζομένους σε αυτήν, καθώς στους όρους του πλειστηριασμού υπάρχουν δεσμεύσεις ώστε να επαναλειτουργήσει η μονάδα σε τουλάχιστον μια τριετία, κι επιπλέον να προσληφθεί το 40% κατ’ ελάχιστο πρώην εργαζομένων, με μισθό, όχι μικρότερο απ’ ότι προβλέπει η συλλογική σύμβαση εργασίας τους.

Ως Διοίκηση του ΕΒΕΡ εκφράζουμε την ικανοποίηση μας καθώς η συγκεκριμένη βιομηχανία μπορεί να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη, ευελπιστούμε να τηρηθούν οι όροι της δημοπρασίας και σύντομα να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα και δηλώνουμε ότι θα υποστηρίξουμε όλες τις ενέργειες προς όφελος της βιωσιμότητας της επιχείρησης και των εργαζομένων της.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος