Κομοτηνή: Το δικό του ανακαινισμένο και ασφαλές γυμναστήριο ζητά το 3ο Πειραματικό ΓΕΛ

Την ανάγκη απόκτησης καινούργιου δικού του γυμναστηρίου ή ανακαίνισης του παλιού επισημαίνει μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του 3ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κομοτηνής.

Μια σχολική μονάδα που πρώτο-λειτούργησε το 1987 ως Τεχνικό Λύκειο και που τη φετινή χρονιά, τριάντα πέντε (35) χρόνια μετά, φιλοξενεί τριακόσιους πενήντα (350) μαθητές και μαθήτριες συν σαράντα δύο συνολικά εκπαιδευτικούς.

Κομοτηνή: Το δικό του ανακαινισμένο και ασφαλές γυμναστήριο ζητά το 3ο Πειραματικό ΓΕΛΌπως τόνισε σήμερα Τρίτη, 22-11-22, στο www.ertnews.gr ο διευθυντής της Μονάδας, ο κος Νικόλαος Φωτιάδης η φετινή «καινοτομία» είναι η λειτουργία του Λυκείου, ως Πειραματικό.

«Κάθε χρόνο στην πρώτη τάξη δεχόμασταν 130 με 140 μαθητές και μαθήτριες, σύμφωνα με τη διεύθυνση της κατοικίας τους, φέτος είχαμε ενενήντα εισακτέους. Πρόκειται για μαθητές που δήλωσαν ότι θέλουν να φοιτήσουν στο Πειραματικό» δήλωσε εξηγώντας την μείωση του μαθητικού πληθυσμού από τετρακόσια (400) άτομα τα προηγούμενα χρόνια σε τριακόσια πενήντα (350) φέτος.

Κομοτηνή: Το δικό του ανακαινισμένο και ασφαλές γυμναστήριο ζητά το 3ο Πειραματικό ΓΕΛΜε την καθοδήγηση των σαράντα δύο συνολικά εκπαιδευτικών το 3ο Πειραματικό ΓΕΛ δημιουργεί τη δική του μακρά παράδοση σε πολλά αντικείμενα-ομίλους:Ρομποτική, Εθελοντισμού, Φιλο-περιβαλλοντισμού, Δημιουργικής Γραφής κ.α.

«Ξεκινήσαμε καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε άριστη συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή, ωστόσο, αναγκαία κρίνεται η συντήρηση- ανακαίνιση του γυμναστηρίου, εφόσον δεν είναι εφικτό να αποκτήσει ένα καινούργιο κανονικό γυμναστήριο το σχολείο μας» ανέφερε ο κος Φωτιάδης χαρακτηρίζοντας το αίτημα πάγιο και διαρκές. Και σημειώνοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος να συνεχίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες να γυμνάζονται ακόμη κι όταν ο καιρός δεν το επιτρέπει.
Όσον αφορά στην εξασφάλιση πετρελαίου θέρμανσης, αυτή, όπως δήλωσε, έχει γίνει ήδη κανονικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος