Κομοτηνή- ΤΕΦΑΑ: “Το Συνέδριο της καρδιάς μας” έγινε τριάντα χρόνων και συνεχίζει πιο δυνατά

Η μέτρια ένταση του αέρα θα του ήταν υπό κανονικές συνθήκες σύμμαχος, καθώς είχε προσέξει πως η συμπεριφορά των ψαριών άλλαζε, γινόταν πιο ευκολόπιστα. Υπό κανονικές συνθήκες όμως γιατί τώρα οι συνθήκες δεν ήταν κανονικές.

Κομοτηνή- ΤΕΦΑΑ: “Το Συνέδριο της καρδιάς μας” έγινε τριάντα χρόνων και συνεχίζει πιο δυνατάΣτο “αγκίστρι” είχε “τσιμπήσει” ο ίδιος. Καθηγητής των ΤΕΦΑΑ και φαν της θάλασσας ο Κούλης Ταξιλδάρης είχε ανοιχθεί με τη μικρή του βάρκα στο Θρακικό Πέλαγος, αλλά το μυαλό του έχει μείνει στη στεριά. «Ένα συνέδριο θα έδινε άλλη λάμψη στο Τμήμα» είχε πει ο συνάδελφός του ο Σάββας Τοκμακίδης κι αμέσως είχε πάρει στο τηλέφωνο από το γραφείο του τον Εύθυμη Κουγιουμτζόγλου και τον Γιώργο Γκοδόλια.

«Ωραία ιδέα» συμφώνησαν και οι τέσσερις αρχίζοντας από την πλευρά τους ο καθένας να προσθέτει πινελιές. Κάπως έτσι πριν τριάντα χρόνια διοργανώθηκε το πρώτο Συνέδριο του ΤΕΦΑΑ. Τριάντα χρόνια μετά οι τέσσερις μαζί ανέβηκαν επί σκηνής . Τους τίμησε ο πρύτανης του ΔΠΘ, ο κος Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και η Κοσμήτωρ της Σχολής, η κα Ελένη Δούδα.

Κομοτηνή- ΤΕΦΑΑ: “Το Συνέδριο της καρδιάς μας” έγινε τριάντα χρόνων και συνεχίζει πιο δυνατάΝωρίτερα είχαν ακούσει λόγια αναγνώρισης αυτής της μεγάλης προσπάθειας από τον Δήμαρχο, Γιάννη Γκαράνη, τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Τσαλικίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Δ.Μακεδονίας Ά.Χαριστέα κ.α.. Όπως είχαν ακούσει την αντιπρύτανη Μαρία Μιχαλοπούλου να μιλά για τα σχέδια του αύριο την περαιτέρω ενίσχυση του Τμήματος.

Η αίθουσα «Γεώργιος Παπαδριέλλης» ήταν κατάμεστη από κόσμο. Βοήθησε σε αυτό η παρουσία του προπονητή, η Τελετή Αναγόρευσης του κ. Otto Rehhagel, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ. Βοήθησε πιο πολύ και η φήμη για τις εξαιρετικές δουλειές που παρουσιάζει το ΤΕΦΑΑ, αλλά και η πάντα άψογη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.

Κομοτηνή- ΤΕΦΑΑ: “Το Συνέδριο της καρδιάς μας” έγινε τριάντα χρόνων και συνεχίζει πιο δυνατάΓι αυτό άλλωστε και ο καθηγητής, κος Αντώνης Καμπάς πρόεδρος της διοργανωτικής επιτροπής με τους συνεργάτες και τους εθελοντές φοιτητές είναι πάντα σε εγρήγορση, έτοιμοι και για την πιο απρόβλεπτη αναποδιά, μαζί και για το πιο φωτεινό χαμόγελο που θα χαρίσουν στους προσκεκλημένους τους.
Κομοτηνή- ΤΕΦΑΑ: “Το Συνέδριο της καρδιάς μας” έγινε τριάντα χρόνων και συνεχίζει πιο δυνατάΕκεί οφείλεται και η επιτυχία ενός Συνεδρίου, όπου κάθε χρόνο παρουσιάζονται δεκάδες ερευνητικές μελέτες, πραγματοποιούνται δεκάδες σεμινάρια, αλλά και στρογγυλές τράπεζες με επίκαιρες θεματολογίες από καταξιωμένους προσκεκλημένους, στο λαμπερό φιλόξενο χαμόγελο, στην τελειομανία του κου Γκοδόλια, στην εργατικότητα και την αμεσότητα του κου Καμπάστην καταδέκτικοτητα του κ. Γ.Κώστα, στην φιλοξενία της κας Δούδα, στους συναδέλφους τους- έμπειρους καθηγητές και στα αμέτρητα νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, φοιτητές της Σχολής που φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια ανοίγοντας ήδη την πόρτα στο 31ο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Οι εργασίες του  Επετειακού Συνεδρίου συνεχίζονται σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο. Δείτε εδώ το πρόγραμμα:ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ICPESS_2022

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος