Κομοτηνή: Τάχιστη επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της Νομικής Σχολής

Πρόκειται για τους /τις Αθανάσιο Μαγκλαρά (4ετής), Μιχάλη Αντωνακάκη (3ετής), Μαρία Ράπτη (4ετής) και Νεφέλη Τσακαλίδου (4ετής), όπως επίσης και για τον Νίκο Γεωργακόπουλο (3ετής).

Στην τάχιστη απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας ποντάρουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ. Πρόκειται για τους /τις Αθανάσιο Μαγκλαρά (4ετής), Μιχάλη Αντωνακάκη (3ετής), Μαρία Ράπτη (4ετής) και Νεφέλη Τσακαλίδου (4ετής), όπως επίσης και για τον Νίκο Γεωργακόπουλο (3ετής).

Μιλώντας στο www.ertnews.gr σημειώνουν ότι ποντάρουν στην εύρεση τάχιστης επαγγελματικής αποκατάστασης γι αυτό το λόγο, όπως τονίζουν, αξιοποιούν τη δυνατότητα που τους δίνει η Σχολή τους για Νομικές Σπουδές υψηλού επιπέδου και ποιοτική ειδίκευση σε ξεχωριστά αντικείμενα.

«Δεν είναι ένα μονότονο αντικείμενο» τονίζουν και προσθέτουν πως «Όλα μπορούν να ανατραπούν μέχρι την τελευταία στιγμή και αυτό την κάνει ενδιαφέρουσα. Επίσης, είναι κάτι απαιτητικό» δήλωσε ο Μιχάλης Αντωνακάκης. Όπως δήλωσε ο ίδιος «Ήταν παιδικό όνειρο». «Την γνώρισα ακόμη καλύτερα και την αγάπησα περισσότερο», δήλωσε για τις σπουδές στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, η κα Μαρία Ράπτη. Παράλληλα, και η Νεφέλη Τσακάλιδου σημείωσε ότι «πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή επιλογή». Τριτοετής φοιτητής ο Νίκος Γεωργακόπουλος, είπε οτι “είχε περισσότερες προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης είναι μια ενδιαφέρουσα επιστήμη”. Όσον αφορά στο επαγγελματικό αντικείμενο που θα επιλέξει τονίζει: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη». Παράλληλα, σημειώνει ότι ανοίγονται προοπτικές περισσότερες κάθε φορά που επιλέγει να παρουσιαστεί ζωντανά.

Κομοτηνή: Τάχιστη επαγγελματική αποκατάσταση μέσω της Νομικής Σχολής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος