Κομοτηνή: Σαράντα πέντε πρωτάκια στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Με τουλάχιστον σαράντα πέντε (45) μαθητές και μαθήτριες στην 1η Τάξη θα λειτουργήσει φέτος από 1η Οκτωβρίου το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Κομοτηνής.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Σχολικής Μονάδας, Ηλία Βλάχο έχουν ξεκινήσει οι συνεντεύξεις με τους ενδιαφερόμενους- υποψήφιους μαθητές και μαθήτριες.

Όπως δήλωσε στο www.ertnews.gr έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή τεσσάρων εκπαιδευτικων μέχρι τώρα και αναμένεται η συνδρομή- πρόσληψη και άλλων δέκα(10) με την πρόβλεψη ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα έχουν αντιμετωπιστεί όλα τα κενά.
Η σχολική μονάδα έχει τη δυνατότητα στην πρώτη τάξη να δεχτεί ακόμη δώδεκα άτομα, οπότε αν κριθεί σκόπιμο θα δοθεί παράταση στις εγγραφές. Όσον αφορά στο προφίλ των μαθητών και των μαθητριών, όπως σημείωσε ο έμπειρος εκπαιδευτικός, καλύπτει όλο το φάσμα, άνδρες και γυναίκες, άτομα όλων των ηλικιών, προερχόμενοι από όλες τις πληθυσμιακές ομάδες της περιοχής. «Θα έχουμε μαθητές στην πρώτη τάξη από 18 έως 70 ετών» σημείωσε ο κος Βλάχος.
Όσον αφορά στην ενεργειακή θωράκιση του κτιρίου και στην εξασφάλιση της θέρμανσής του κατά τη διάρκεια του χειμώνα ο διευθυντή δήλωσε ικανοποιημένος από την συνεργασία με το δήμο εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η συστέγαση με το 5ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κομοτηνής θα αποβεί επωφελής στο κομμάτι αυτό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος