Κομοτηνή: Ο Υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης στον ΕΦΕΠΑΕΕ

Τον ΕΦΕΠΑΕΕ ΑΜΘ στην Κομοτηνή, που έχει αναλάβει την αξιολόγηση όλων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ για τις επιχειρήσεις της ΑΜΘΜ, επισκέφτηκε χθες ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνης Γεωργιάδης και οι Βουλευτές: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Σταύρος Κελέτσης, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Κομοτηνή: Ο Υπουργός Ανάπτυξης Α. Γεωργιάδης στον ΕΦΕΠΑΕΕΟ Διευθυντής κ. Σπύρος Παναγιώτου ενημέρωσε για την εξέλιξη των διαδικασιών και διαβεβαίωσε για την άμεση πληρωμή των επιχειρήσεων. Πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του υποκαταστήματος του ΕΦΕΠΑΕ σε αντικατάσταση της ΔΕΣΜΟΣ και όπως δήλωσε ο Υπουργός στόχος είναι να προχωρήσει η απορρόφηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ “στα οποία”, όπως είπε, “έχουμε μείνει πίσω” υποσχόμενος ότι “οι πληρωμές θα ξεκινήσουν άμεσα τις επόμενες βδομάδες».

Εκ μέρους των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας αν.Μ.Θ. ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, ο κος Αντώνης Γραβάνης ευχαρίστησε τον Υπουργό για την λύση που έδωσε και το συνεχόμενο ενδιαφέρον του και τον Πρόεδρο του ΕΦΕΠΑΕΕ κ. Μαρλαφέκα Πλάτωνα για την άμεση ενεργοποίηση του Φορέα και την ίδρυση του παραρτήματος. “Πρωταρχικός στόχος όλων είναι να εκταμιευτούν οι επιχορηγήσεις και επιδοτήσεις στις επιχειρήσεις” ανέφερε ο κος Γραβάνης.
Φώτο-πηγή:F/B

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος