Κομοτηνή: Ο κόκκινος Άγιος εξακολουθεί να μαζεύει επιστολές από τους μικρούς κατοίκους της Ροδόπης

Βάζουν κάτω έτοιμα χριστουγεννιάτικα επιστολόχαρτα ή ζωγραφίζουν ένα δικό τους. Αποκαλύπτουν στον Άγιο τους σκέψεις κι επιθυμίες και στο τέλος, αφού σημειώσουν «δε θέλω κάτι για μένα, αλλά…», αναζητούν με τη βοήθεια της μαμάς και του μπαμπά, το κοντινότερο ταχυδρομείο για να στείλουν το πρώτο δικό τους γράμμα!

Ο κόκκινος Άγιος εξακολουθεί να εμπνέει τα μικρά παιδιά. Η δράση «Γράψε ένα Γράμμα στον Άγιο Βασίλη» για 31η χρονιά στήνει γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια στα ελληνικά ταχυδρομεία με τους μικρούς, αλλά και μεγάλους να στέλνουν τις επιστολές τους προς τον Άγιο Βασίλη, το ίδιο και στην Κομοτηνή.

«Μπορεί να έρθουν τα παιδιά με τους γονείς τους ή μόνα τους, μπορούν να έρθουν όμως και με τις τάξεις και τις δασκάλες τους», δηλώνει στο www.ertnews.gr, η υπεύθυνη των ΕΛΤΑ της Κομοτηνής και σημειώνει ότι κάθε χρόνο συλλέγουν εκατοντάδες γράμματα από την περιοχή.

Το γιορτινό κόκκινο γραμματοκιβώτιο θα βρίσκεται εντός του καταστήματος έως τις 9 Ιανουαρίου με τη διαβεβαίωση από την πλευρά τους, ότι το γράμμα θα διαβαστεί οπωσδήποτε και θα απαντηθεί. «Υπάρχει μεγάλη προσέλευση κι αυτό γιατί τα παιδιά παίρνουν πάντα απαντήσεις» ανέφερε χθες 1-12-2022 στο www.ertnews.gr, η διευθύντρια του καταστήματος των ΕΛΤΑ Κομοτηνής, η κα Γεωργία Παπαχρήστου. Μόνη υποχρέωση, όπως σημείωσε, “η αναφορά της διεύθυνσης με ευκρίνεια διατυπωμένη“.

Πέρσι τέτοια εποχή πέρασαν σχεδόν όλα τα δημοτικά της πόλης ρίχνοντας την ομαδική τους επιστολή. Ενώ μικροί δημότες και μικρές δημότισσες φροντίζουν με τη βοήθεια των γονιών τους να εσωκλείσουν ζωγραφιές και δώρα χειροτεχνίες τους στον κόκκινο Άγιο.

«Απαντήσεις στις απορίες σχετικά με τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» θα βρείτε και φέτος στο γνωστό και αγαπημένο χριστουγεννιάτικο διαδραστικό site https://hohoho.elta.gr/», σημείωσε η κα Παπαχρήστου, προσθέτοντας ότι και με την πανδημία ακόμη δεν έλειψαν οι επιστολές με την ένδειξη: «Για τον Άγιο Βασίλη».

Info
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο https://hohoho.elta.gr/ για να δείτε κατατοπιστικά βίντεο με οδηγίες για το πώς θα γράψετε το δικό σας γράμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να λάβετε την απάντηση – έκπληξη των ΕΛΤΑ.

Ή δείτε εδώ: https://hohoho.elta.gr/videos/comp/first.webm

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος