Κομοτηνή: Μέτρα στήριξης από την πολιτεία ζητούν οι επαγγελματίες ψυχαγωγικών παιχνιδιών

Επαγγελματίες ψυχαγωγικών παιχνιδιών σε καιρό υγειονομικής κι ενεργειακής κρίσης. Αγαπημένοι προορισμοί των μικρών φίλων οι επαγγελματικοί τους χώροι. Κι όμως είδαν στη δίχρονη αναγκαστική ανάπαυλα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα έσοδα τους να βρίσκονται στο ναδίρ και την πελατεία τους υπό περιορισμούς.

Κομοτηνή: Μέτρα στήριξης από την πολιτεία ζητούν οι επαγγελματίες ψυχαγωγικών παιχνιδιών Έτσι,την φετινή εορταστική περίοδο, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, έχουν εναποθέσει όλες τους τις ελπίδες για καλύτερες εισπράξεις.Στήνουν καρουζέλ με αλογάκια που ανεβοκατεβαίνουν, μικρές άμαξες, κύκνους,αυτοκινητάκια, αεροπλανάκια και τρενάκια και περιμένουν την καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών για να ανταμώσουν με την πελατεία τους.

«Ο κόσμος το έχει ανάγκη» δηλώνουν στο www.ertnews.gr, αλλά σπεύδουν να σημειώσουν ότι σταθερά χρόνο το χρόνο η πελατεία τους μειώνεται. Επαγγελματίες που βρίσκονται στο χώρο από το 1975 βλέπουν τη δουλειά τους να περιορίζεται κυρίως τις ημέρες των εορτών και το καλοκαίρι και ζητούν στήριξη από την πολιτεία. «Μικρότερο συντελεστή φορολόγησης και όχι 24% όπως τώρα» σημειώνουν προσθέτοντας «κάνουμε υπομονή, η πελατεία μας είναι μειωμένη, όλα είναι πολύ πιο δύσκολα».

Τα ψυχαγωγικά παιχνίδια αγαπημένος προορισμός των μικρών παιδιών που τραβούν συχνά τους γονείς από το χέρι στη θέα τους, ωστόσο, «καμία σχέση με το παρελθόν» προσθέτουν “όλα πιο μετρημένα”. Έτσι, ζητούν διευκόλυνση στη δουλειά τους με λιγότερη γραφειοκρατία. «Κάθε δήμος ζητά και διαφορετικά έγγραφα» δηλώνουν στο www.ertnews.gr και προσθέτουν “ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί, καθώς έχουν βγει καινούργια παιχνίδια, έχουν μπει νέοι επαγγελματίες στο χώρο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος