Κομοτηνή: Με το τρίτο Δημοτικό Σχολείο η αγάπη και το παιχνίδι πάει παντού (video)

Φούσκωσαν πολύχρωμα μπαλόνια και τα έδεσαν στους κορμούς των δένδρων, κάλεσαν την κινητή μονάδα αιμοδοσίας ,στέλνοντας το μήνυμα: Η αγάπη πάει παντού. Προσκάλεσαν και τους γονείς, τους γείτονες να πάρουν μέρος στο δικό τους πάρτι. Πάρτι αποχαιρετιστήριο για τη σχολική χρονιά που κλείνει στις 15 Ιουνίου, αλλά και πάρτι αλληλεγγύης χάρη στην εθελοντική προσφορά αίματος από δεκάδες γονείς.

Κομοτηνή: Με το τρίτο Δημοτικό Σχολείο η αγάπη και το παιχνίδι πάει παντού (video) Ο λόγος για την γιορτή που διοργάνωσε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής στο άλσος πάρκο, δίπλα ακριβώς από το κτίριο του σχολείου. Σύμφωνα με την κα Τουβαλίδου Άννα , την πρόεδρο του Συλλόγου το «ραντεβού» της προσφοράς με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας πλαισιώθηκε  από την μπάντα του δήμου, τους Φιλότεχνες , τους Προσκόπους, παρουσιάζοντας ο καθένας και κάτι διαφορετικό.

«Αγκάλιασαν την εκδήλωση πάρα πολλοί και είμαστε πάρα πολύ  ευτυχισμένοι γι’ αυτό» μας είπε.
Κομοτηνή: Με το τρίτο Δημοτικό Σχολείο η αγάπη και το παιχνίδι πάει παντού (video)Στην κινητή μονάδα συναντήσαμε πολλούς εθελοντές αιμοδότες να δείχνουν το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά τους, το πώς με λίγη προσπάθεια μπορούν να βοηθήσουν το συνάνθρωπό τους. «Όσο είναι υγιείς να το κάνουν για άλλους ανθρώπους που δεν μπορούν» δήλωσε ο κος Ευθύμης Τερζής, ιδιώτης κτηνίατρος, πατέρας δύο παιδιών.

Κομοτηνή: Με το τρίτο Δημοτικό Σχολείο η αγάπη και το παιχνίδι πάει παντού (video)Το ίδιο έκαναν και άλλοι γονείς δίνοντας και το έναυσμα στο ΔΣ του Συλλόγου να σημειώνει: «Θα συνεχίσουμε να στέλνουμε το μήνυμα της προσφοράς για τους ανθρώπους που χρειάζονται και έχουν ανάγκη» δείχνοντας στους μικρούς πρώτα πόσο σημαντικό είναι «να βοηθάνε γενικά με όποιον τρόπο μπορούν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος