Κομοτηνή – Μ. Τσιουμάκα: Ανανεωμένος και πιο δυνατός ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ροδόπη

Στο “μεγάλωμα” του κόμματος αριθμητικά με τα νέα μέλη, στην ενδυνάμωση της Κεντρικής Επιτροπής με τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων και στην προσδοκία μεγαλύτερης απήχησης στην ίδια την κοινωνία του πολιτικού λόγου του ΣΥΡΙΖΑ στέκονται τα μέλη και τα στελέχη του στη Ροδόπη κάνοντας την αποτίμηση της επόμενης μέρας των εσωκομματικών εκλογών.

Από τα παλαιότερα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της Ροδόπης η κα Μάγδα Τσιουμάκα. Χθες, κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ χρημάτισε πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής. Την συναντήσαμε στο Εκλογικό Κέντρο, που λειτούργησε στο κτίριο του Διοικητηρίου στην Κομοτηνή και καταγράψαμε την ικανοποίησή της από την προσέλευση νέων, οι οποίοι για πρώτη φορά γράφτηκαν στο κόμμα.

«Θεωρώ ότι με αυτές οι εκλογές, πέρα από το γεγονός ότι η Κεντρική Επιτροπή θα μπορεί να παίρνει αποφάσεις, θα έχει και νέο “αίμα”» είπε η κα Τσιουμάκα. Παράλληλα σημείωσε πώς: «Είναι πολύ σημαντική η συγκυρία και η εποχή με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινωνία γι αυτό και απαιτείται η λήψη σωστών αποφάσεων μετά από συζήτηση».

Αναφερόμενη στην επανεκλογή του προέδρου αφού σημείωσε ότι «Ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας είναι αναμφισβήτητος ηγέτης» τόνισε ότι η χθεσινή διαδικασία του δίνει τη δυνατότητα να έχει απήχηση και στην κοινωνία, ώστε: «Το επόμενο διάστημα όποιες πολιτικές εξελίξεις κι αν υπάρχουν θα μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος