Κομοτηνή- Μ. Κεφαλίδου: Στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο έχουμε εξαιρετικούς μουσικούς

«Μάγεψε» το κοινό η Ορχήστρα εγχόρδων του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Κομοτηνής με την μικρή μουσική εισαγωγή που χάρισαν τα ταλαντούχα μέλη της χθες στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

31 μαθητές και μαθήτριες από όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου υπό τη διεύθυνση του Δημητρίου Χατζηκύρκου κατάφεραν να αποδώσουν με εξαιρετική μαεστρία έργα κορυφαίων δημιουργών.

Κομοτηνή- Μ. Κεφαλίδου: Στο Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο έχουμε εξαιρετικούς μουσικούς«Οι εμφανίσεις μας ελπίζουμε να συνεχιστούν και να καλυτερέυσουν μεγαλώνοντας το ρεπερτόριο» ανέφερε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η διευθύντρια του Σχολείου, η κα Μαρία Κεφαλίδου, παράλληλα σημείωσε «Ξεκινήσαμε δυναμικά μετά την αναγκαστική ανάπαυλα της Πανδημίας. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα πολύ καλά τους επόμενους μήνες».

Η επόμενη εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής θα πραγματοποιηθεί με Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την εμφάνιση όλων των μουσικών συνόλων του σχολείου, όσα θα είναι έτοιμα συν την παραδοσιακή ορχήστρα, αλλά και την ορχήστρα της μπάντας, την ορχήστρα των αποφοίτων και όλων των μουσικών συνόλων που μπορούν να ερμηνεύσουν.
«Έχουμε εξαιρετικούς μουσικούς και περιμένουμε κι άλλους να έρθουν διορισμένους, οι οποίοι έχοντας ως βάση το σχολείο με την ποιότητα των σπουδών τους και την όρεξη τους δίνουν το αποτέλεσμα που απολαμβάνει το κοινό πάντα» ανέφερε η κα Κεφαλίδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος