Κομοτηνή – Μ. Καϊοπούλου: Το Υπουργείο Παιδείας να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών

Η εκλογοαπολογιστική συνέλευση στο 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής για τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης πραγματοποιήθηκε χθες. Σήμερα 500 εκπαιδευτικοί προσέρχονται στις κάλπες στο 2ο ΚΑΠΗ, στο Πολύκεντρο του Δήμου Κομοτηνής.

Κομοτηνή – Μ. Καϊοπούλου: Το Υπουργείο Παιδείας να βοηθήσει το έργο των εκπαιδευτικών
Η Οργανωτικός Γραμματέας του απερχόμενου ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης Καϊοπούλου Ματούλα.

«Εκείνο που μας προβλημάτισε και μας έχει αναστατώσει όλο αυτό τον καιρό ήταν  και είναι η Πανδημία» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η Οργανωτικός Γραμματέας του απερχόμενου ΔΣ της ΕΛΜΕ Ροδόπης Καϊοπούλου Ματούλα.
«Έχουμε καιρό που γυρίσαμε στην «καθημερινότητά» μας αλλά δεν την βιώνουν έτσι ούτε οι μαθητές ούτε εμείς» είπε και εξήγησε «Είναι μια δύσκολη συγκυρία κλήθηκαν οι εκπαιδευτικοί να σηκώσουν στους ώμους τους όλο το κομμάτι της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και το έφεραν σε πέρας. Οι περισσότεροι από εμάς αναγκαστήκαμε για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε να δαπανήσουμε χρήματα για το διαδίκτυο και γενικότερα να μπορέσουμε να προσφέρουμε όλο και περισσότερες υπηρεσίες στους μαθητές μας αγοράζοντας ο,τι χρειάστηκε».

Όπως υποστήριξε η κα Καϊοπούλου Ματούλα «οι εκπαιδευτικοί τώρα καλούνται να παίξουν και το ρόλο του ΕΟΔΥ» εξηγώντας ότι ο υπεύθυνος covid στις σχολικές μονάδες θα πρέπει εφόσον προκύψουν περιστατικά Covid να κάνει ο ίδιος την ιχνηλάτηση.
Παράλληλα, εξέφρασε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για ό,τι έχει μέχρι τώρα ευχόμενη «καλή δύναμη, καλό κουράγιο για ό,τι έρχεται». Μάλιστα η κα Καϊοπούλου δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά της και στο Υπουργείο Παιδείας ζητώντας: «Να σκύψει λίγο περισσότερο σε εμάς στους δικούς του ανθρώπους γιατί είμαστε δικοί του άνθρωποι και να βάλει πλάτη. Να αποδείξει ότι είμαστε δικό του κομμάτι, κομμάτι της σάρκας του. Εάν εμείς δεν συστρατευθούμε όσο κι αν νομίζει το Υπουργείο ότι θα παράξει έργο, το έργο από μόνο του θα αποδυναμωθεί, γιατί οι δικοί του άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να το υποστηρίξουν και δεν θα φταίνε αυτοί».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος