Κομοτηνή – Λαϊκή Συσπείρωση: Τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών να έχουν δωρεάν πρόσβαση στις κατασκηνώσεις της Πανδρόσου

Την αξιοποίησή των κατασκηνώσεων της Πανδρόσου με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν παιδιά των εργατικών και λαϊκών οικογενειών να έχουν το καλοκαίρι δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις πρότεινε ο κος Γιάννης Λεβέντης, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δ/Σ του Δήμου Κομοτηνής.

Διευκρίνισε δε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (27-6-2022) ότι αυτή η δυνατότητα θα πρέπει να προσφέρεται δωρεάν και όχι στη λογική της ανταποδοτικότητας.

«Σήμερα για να παρέχει ο Δήμος υπηρεσίες στους δημότες τους θα πρέπει να είναι ανταποδοτική η λειτουργία έχοντας ως στόχο την εξοικονόμηση πόρων» είπε ο κος Λεβέντης και σημείωσε πως “θα μπορούσε ο Δήμος της Κομοτηνής να αναλάβει τη μεταφορά τους ή την ολιγοήμερη διαμονή τους, ώστε να μπορούν και αυτοί οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μπάνια στην παραλία”.

Τέλος, σημείωσε ότι ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην ενδυνάμωση της λαϊκής αντιπολίτευσης με την έννοια της τοποθέτησης των ζητημάτων των λαϊκών νοικοκυριών, των ανέργων, των εργαζομένων στο επίκεντρο. Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν με τον τρόπο με τον οποίο καλούνται να εργαστούν στις επιχειρήσεις που λειτουργούν στο χώρο της εστίασης και της αναψυχής για την κάλυψη της αυξημένης τουριστικής κίνησης που σημειώνεται σε κάποιες περιοχές (και) της Ροδόπης. «Οι ανάγκες τους είναι αυξημένες» είπε σημειώνοντας ότι και η δύσκολη οικονομική συγκυρία, τις αυξάνει ακόμη πιο πολύ.

Φώτο:αρχείο ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος