Κομοτηνή: Κανονικά η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (video)

Κανονικά διεξάγεται από το πρωί η εσωκομματική ψηφοφορία στα τέσσερα εκλογικά κέντρα του ΚινΑλ Ροδόπης (Κομοτηνή, Ίασμο, Σάπες και Αρριανά).

Κομοτηνή: Κανονικά η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (video)Ικανοποιητική κρίνει την προσέλευση των μελών που ήταν ήδη εγγεγραμμένα ο γραμματέας Γιώργος Μανανάς και ενθαρρυντική για την επόμενη μέρα του Κινήματος την εγγραφή νέων, την ώρα της ψηφοφορίας.

Τα μέλη που ψήφισαν στις εκλογές του Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του προέδρου, αλλά και οι φίλοι του Κινήματος που εγγράφονται τώρα και ψηφίζουν συμμετέχουν έτσι στις ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες για την εκλογή ανάδειξης Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης (θα είναι ενδεκαμελής), για την εκλογή ανάδειξης συντονιστικής γραμματείας Τ.Ο. Κομοτηνής (επταμελής), για την εκλογή ανάδειξης αντιπροσώπων για το 3ο Συνέδριο και επίσης για την επιλογή του Ονόματος της παράταξης.

Κομοτηνή: Κανονικά η ψηφοφορία για τις εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ (video)Για την επιλογή του ονόματος καλούνται να αποφασίσουν ανάμεσα στα: Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές έως τις 7 το απόγευμα και όπως ο κος Μανανάς δήλωσε θα είναι μια μέρα που θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το Κίνημα που θα εστιάσει μέσα από τον προγραμματικό του λόγο στην κατάθεση προτάσεων για τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και τους Έλληνες εν όψει των εθνικών εκλογών, όποτε κι αν αυτές γίνουν («Οκτώβριο ή του χρόνου την άνοιξη», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος