Κομοτηνή – Γ. Μανανάς: Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε κανονικά

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε κανονικά και με το σήμα και με τον κόσμο του» δήλωσε ο απερχόμενος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ΚινΑλ. Ροδόπης, ο κος Γιώργος Μανανάς κάνοντας λόγο για «ένα πανηγύρι της Δημοκρατίας» με αφορμή τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές που υπήρξε χθες από την πλευρά των πολιτών.

«Πράγματι, υπάρχει, από την εκλογή του νέου προέδρου και μετά, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Στις συζητήσεις έβγαινε η ικανοποίηση του κόσμου για τις εσωκομματικές διαδικασίες και για το διάλογο του συνεδρίου» είπε ο κος Μανανάς μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (9-5-2022).
Όπως είπε, είναι πολύ σημαντικό που στήθηκαν ξανά κάλπες για την ανάδειξη των οργάνων, καθώς πολλά χρόνια τώρα δεν γινόταν εκλογές. «Πέρα από το γεγονός της αξιοσύνης των μελών που αναλάμβαναν ρόλους, οι εκλογές είναι μια δημοκρατική διαδικασία, η συμμετοχή επίσης και το ΠΑΣΟΚ τα δίδαξε όλα αυτά πρώτο» είπε ο κος Μανανάς.
Σκιαγραφώντας το «προφίλ» των νέων μελών που εξελέγησαν έκαναν λόγο για «ανανέωση και ηλικιακή», στάθηκε στη γυναικεία συμμετοχή, τέσσερις συνολικά οι γυναίκες στην 11μελη επιτροπή, «με τη στήριξη της ποσόστωσης που πρώτο το ΠΑΣΟΚ θέσπισε. Είναι πολύ καλή η συμμετοχή στη ΝΕ των γυναικών, όπως και των μουσουλμάνων συμπολιτών μας» ανέφερε.
Υποσχόμενος ότι θα στηρίξει το διάδοχο σχήμα σημείωσε ξανά πως «Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον, όλοι κοιτάνε τι θα πει ο πρόεδρος, τα στελέχη, το ΠΑΣΟΚ κι αυτό είναι πια ορατό».
Σύμφωνα με τον κο Μανανά το Συνέδριο θα πρέπει να απαντήσει στα καθημερινά προβλήματα «δίνοντας», όπως είπε, «την ευκαιρία στην ηγεσία να κάνει ακόμη καλύτερη αντιπολίτευση, να είναι η συμμετοχή μεγάλη, να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας: ανεργία, ενεργειακό κόστος, αδιέξοδα νέων, εργασία κ.α.» Όπως είπε, «όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά θέματα που κάθε μέρα μπαίνουν στο τραπέζι των πολιτών».
Τέλος, ο κος Μανάνας αναφερόμενος στο Συνέδριο που ακολουθεί μίλησε για τη συμμετοχή 29 εκλεγμένων μελών και τη συμμετοχή κάποιων ex officio, 33 συνολικά που θα εκπροσωπήσουν τη Ροδόπη υποσχόμενος ότι με υπομνήματα θα επιχειρήσουν να βάλουν στο τραπέζι και τα ζητήματα της περιοχής. Μην αποκλείοντας μάλιστα να θέσει και ο ίδιος υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος