Κομοτηνή- Γ. Κασσάπης: Οι εκδηλώσεις θα αυξήσουν την επισκεψιμότητα και την κατανάλωση

Στην προσέλκυση αγοραστικού κοινού από γειτονικές πόλεις -χώρες εναποθέτει τις προσδοκίες του για καλύτερες μέρες ο εμπορικός κόσμος της Κομοτηνής γνωρίζοντας ότι οι τοπικές επιχειρήσεις στηρίζονται μόνο από τη φοιτητική κοινότητα και τους ντόπιους κατοίκους, αρκετοί από τους οποίους πραγματοποιούν μέρος των αγορών τους και στη γειτονική Βουλγαρία.

Μιλώντας σήμερα 26-1-2023 στο www.ertnews.gr ο κος Γιώργος Κασσάπης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ένδυσης Υπόδησης Κομοτηνής σημειώνει ότι με δέλεαρ τα φθηνά καύσιμα δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται τη Βουλγαρία.

Αναφερόμενος στην χειμερινή κίνηση, που σημειώνεται στα καταστήματά τους, στάθηκε στην περιορισμένη κατανάλωση, στην αξιοποίηση του ηλεκτρονικού εμπορίου και στην πραγματοποίηση αγορών με φειδώ.
Όσον αφορά στη λειτουργία της πόλης αποτιμά θετικά τις πεζοδρομήσεις των εμπορικών δρόμων, στέκεται αρνητικά στην παράβαση των κανόνων, όπως η τροφοδοσία της αγοράς σε ώρες αιχμής και σημειώνει την αναγκαιότητα ύπαρξης επιπλέον χώρων στάθμευσης για τη διευκόλυνση της προσέλευσης των καταναλωτών.

Σε ερώτηση δε για τις προτάσεις εκείνες που θα κατέθετε ο Σύλλογος στο δημοτικό συμβούλιο ο κος Κασσάπης επεσήμανε την αναγκαιότητα πραγματοποίησης πολλών εκδηλώσεων, ικανών να έλξουν επισκέπτες – καταναλωτές στην πόλη της Κομοτηνής, άρα και να τονώσουν την τοπική οικονομία.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος