Κομοτηνή-Γ.Κασάπης: Μέρα που περνά δεν ξαναγυρνά στο εμπόριο

Ένα «φάντασμα» πλανάται πάνω από τον ουρανό του εμπορικού κόσμου της Κομοτηνής, αυτό του κορονοϊού. Λειτουργώντας το τελευταίο χρονικό διάστημα και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων Ένδυσης κι Υπόδησης ελπίζουν να συνεχίσουν να το κάνουν, να μην χρειαστεί δηλαδή να κλείσουν ξανά.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα νέο lock down θα ήταν για μας πισωγύρισμα γ αυτό και όλα τα μέλη μας τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προτρέποντας τους πελάτες μας, το αγοραστικό κοινό της πόλης, να κάνει το ίδιο » δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, ο κος Γιώργος Κασάπης.

Κομοτηνή-Γ.Κασάπης: Μέρα που περνά δεν ξαναγυρνά στο εμπόριο
Ο κος Γιώργος Κασάπης

Η εκπτωτική περίοδος που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου προσέφερε μια μικρή «ανάσα» όπως είπε στην τοπική αγορά, όχι όμως ικανή για να σημειωθεί μια εντυπωσιακή κινητικότητα. Με την κίνηση υποτονική και τον τζίρο μειωμένο λόγω των κλειστών ημερών που έχουν προηγηθεί οι καταστηματάρχες, όπως δήλωσε ο κος Κασάπης, δεν ελπίζουν πολλά, παρά μόνο να κρατηθούν όλοι ανοιχτοί και να παραμείνουν γεροί. «Μέρα που περνά, δεν ξαναγυρνά στο εμπόριο» ανέφερε χαρακτηριστικά με την εμπειρία που του προσφέρει η πολύχρονη ενασχόλησή του προτρέποντας τους συναδέλφους του να φανούν υπομονετικοί και συνεπείς, δυνατοί και υγιείς για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες υποχρεώσεις τους.

Τέλος, δεν παρέλειψε να επισημάνει, για μια ακόμη φορά από τότε που ξέσπασε η πανδημία, ότι το σημαντικό είναι να είμαστε όλοι γεροί και γερές, καταστηματάρχες και καταναλωτές «για να ανταμώσουμε», όπως είπε, « το Καλοκαίρι σίγουρα απαλλαγμένοι από τον κορονοϊό».

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος