Κομοτηνή: Φαγητό σε άπορες οικογένειες από κατάστημα εστίασης και τους Σαμαρείτες

Κομοτηνή: Φαγητό σε άπορες οικογένειες από κατάστημα εστίασης και τους Σαμαρείτες
Ο ακούραστος αρχηγός Κ.Ιμανιμίδης

Συνεπείς για μια ακόμη φορά στο “ραντεβού” τους με την αλληλεγγύη οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Κομοτηνής. Από κοινού με τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους σε κατάστημα εστίασης έδωσαν το δικό τους “δώρο” Χριστουγέννων σε άπορες οικογένειες της περιοχής.

Κομοτηνή: Φαγητό σε άπορες οικογένειες από κατάστημα εστίασης και τους Σαμαρείτες
Με τα την παρασκευή ακολούθησε το πακετάρισμα και η διανομή

Το κατάστημα εστίασης  “Μαγειρείον” διοργάνωσε το καθιερωμένο γεύμα αγάπης (όπως και πέρσι τέτοιο καιρό) για τους ευπαθείς συμπολίτες παρασκευάζοντας συνολικά 500 μερίδες.Στις συνταγές τους έβαλαν εκτός από φρέσκα προϊόντα και μυρωδικά, αγάπη, αλληλεγγύη και νοιάξιμο για τους ανθρώπους που είναι μόνοι, που είναι άνεργοι, που είναι άποροι. Τη δράση αυτή πλαισίωσαν: η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής, το προσωπικό του καταστήματος, ο κ. Νίκος Μωραΐτης, υπεύθυνος, και το ΠΤ Κομοτηνής ΕΕΣ, οι ακούραστοι Σαμμαρείτες, πάντα σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, που στέκεται στο πλευρό τους αναγνωρίζοντας την σημαντική προσφορά τους.

Κομοτηνή: Φαγητό σε άπορες οικογένειες από κατάστημα εστίασης και τους Σαμαρείτες«Το δώρο των Χριστουγέννων οι εθελοντές μας δεν θα το βρουν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά στο χαμόγελο των ανθρώπων που βοηθούν. Ελπίζουμε η κάθε μέρα να είναι μέρα προσφοράς! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και χαμόγελα!» ανέφερε ο αρχηγός των Σαμαρειτών, ο κ. Κ. Ιμανιμίδης.

Κομοτηνή: Φαγητό σε άπορες οικογένειες από κατάστημα εστίασης και τους Σαμαρείτες
Στο πλευρό των Σαμαρειτών πάντα η δημοτική αρχή Κομοτηνής, εδώ ο δήμαρχος Γιάννης Γκαράνης

Στο πλευρό και του ΕΟΔΥ…

Από την αρχή της έναρξης της Πανδημίας για τους Σαμαρείτες η κάθε μέρα είναι μέρα προσφοράς. Ενδεικτικά αυτή την εβδομάδα βρίσκονται στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής και στα χωριά Δοκός, Κάλχας και Λύκειο στα οποία ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας πραγματοποιεί Rapid Test Covid-19 γνωρίζοντας καλά να προσφέρουν βοήθεια, στήριξη, αγάπη και χαμόγελα στους συνανθρώπους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος