Κομοτηνή: Εργαζόμενος σε Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ

Ο Λευτέρης Χατζημιχαήλ είναι εργαζόμενος σε Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ. Καθημερινά σχεδόν και σε κάποιο διαφορετικό σημείο πραγματοποιεί με τους συναδέλφους τα γνωστά σε όλους πια rapid test. «Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μικρή» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (6-4-2021) «Εμείς ζούμε την κατάσταση, όπως και τις πρώτες ημέρες της Πανδημίας, δεν έχει αλλάξει κάτι. Προσπαθούμε και βοηθάμε όπου χρειάζεται» σημείωσε συγκρίνοντας με την προ ενός έτους καθημερινότητα.

Κομοτηνή: Εργαζόμενος σε Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ
Ο κος Λευτέρης Χατζημιχαήλ την ώρα των ελέγχων

Όσον αφορά στη συμμετοχή «Κάτι γίνεται» δήλωσε κι εξήγησε «Κυρίως μέσης ηλικίας άτομα και πάνω, καθώς και τα παιδιά που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα των test για την άθληση τους. Κυρίως αυτοί είναι που θέλουν να κάνουν το τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού».

Σύμφωνα με τον κο Χατζημιχαήλ είναι στην κρίση του καθενός το πώς θα κινηθεί . «Εφόσον είναι δωρεάν, είναι καλό να γνωρίζει κανείς και για την προσωπική του γνώση, εφόσον είναι δωρεάν, είναι καλό να γίνονται τα τεστ. Όμως, δεν μπορεί κανείς να τους πιέσει να το κάνουν».

Μιλώντας δε για την ανταπόκριση του κόσμου σημείωσε ότι «Ο κόσμος, τουλάχιστον όσον αφορά στη χρήση της μάσκας, είναι τυπικός. Αν έχει ή δεν έχει στείλει μήνυμα δεν το γνωρίζω. Με τις μάσκες βλέπω ότι είναι τυπικοί».
Φώτο: Λ.Χατζημιχαήλ ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος