Κομοτηνή: Δωρεάν rapid tests covid-19 από το Σύλλογο ΔΑΔΑΑ

Ο Σύλλογος ΔΑΔΑΑ στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου προχώρησε, παρά τα περιορισμένα έσοδά του, στην παραγγελία 100 rapid test που θα πραγματοποιηθούν από το Μικροβιολόγο κ. Ευάγγελο Καραπούλη και την Ωτορινολαρυγγολόγο κ. Ρούλα Δουδουλακάκη. Στόχος να συνεισφέρει στην προστασία των μελών του από την απειλή της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19.

Κομοτηνή: Δωρεάν rapid tests covid-19 από το Σύλλογο ΔΑΔΑΑΤα τεστ δίνονται εντελώς δωρεάν στα μέλη του Συλλόγου. Λόγω του περιορισμένου αριθμού τους θα δοθεί αρχικά ένα τεστ σε κάθε εγγεγραμμένη και ενημερωμένη στο Σύλλογο οικογένεια, για μέλος της με συμπτώματα ή κρούσμα στο στενό της περιβάλλον. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν την επιθυμία τους στα τηλέφωνα: 6978002266 Λαφτσής, 6973883735 Αναστασόπουλος, 6936924079 Εξακοΐδου, 6944991155 Στεφανίδου, 6906272356 Αρβανίτης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους γιατρούς κ. Καραπούλη και κα. Δουδουλακάκη που στηρίζουν το σύλλογό μας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στη δύσκολη αυτή περίοδο. “Ο Covid-19 έχει φθάσει πολύ κοντά μας, πιθανόν ασθενούν μέλη από τις οικογένειές μας, συγγενικά ή φιλικά αγαπημένα πρόσωπα, είναι δυνατός και πολλές φορές θανατηφόρος… Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία… ” τονίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος