Κομοτηνή : Δειλά – δειλά ξανά στην αγορά με το βλέμμα στραμμένο στις προσφορές

Δειλά –δειλά και με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα οι κάτοικοι της Κομοτηνής, κυρίως νεαρά σε ηλικία άτομα και όχι μόνο επιστρέφουν στην αγορά της πόλης αναζητώντας προσφορές, αλλά και κάνοντας καλοκαιρινές επιλογές.

«Ναι βγαίνουμε, είναι κάπως διαφορετικά από ότι είχαμε συνηθίσει, με μάσκες, αντισηπτικά στην είσοδο και περιορισμένο αριθμό επισκεπτών εντός των καταστημάτων, αλλά είναι πολύ καλύτερα από το να είμαστε συνέχεια μέσα στο σπίτι» ανέφερε νεαρή. Την συναντήσαμε το απόγευμα σε μεγάλο κατάστημα της Κομοτηνής. «Η αλήθεια είναι ότι επιλέγω πιο συχνά τα μεγάλα καταστήματα, ωστόσο, ποιοτικότερα προϊόντα και σε προσιτές στιγμές βρίσκει κανείς και στην τοπική αγορά».

Κομοτηνή : Δειλά – δειλά ξανά στην αγορά με το βλέμμα στραμμένο στις προσφορές«Έπρεπε να ανασάνουν και οι καταστηματάρχες και εμείς επιτέλους να δοκιμάσουμε και κάποια ρούχα όχι μόνο on line αγορές» ανέφερε νεαρή καταναλώτρια. Κοιτώντας την βιτρίνα και έχοντας πιο πριν δοκιμάσει μια σειρά από ρούχα. «Υπάρχει ανησυχία στο δοκιμαστήριο ή όταν παίρνετε κάποιο ρούχο;» την ρωτήσαμε «Όχι, καθόλου πάντα απολυμαίνουμε τα χέρια» απάντησε χωρίς να κρύψει πως τα νούμερα των ρούχων, ιδιαίτερα όταν αυξάνουν, χτυπούν καμπανάκι για την αποφυγή της καθιστικής ζωής, για ένταξη στο πρόγραμμα της γυμναστικής και για την κατανάλωση λιγότερου φαγητού.

Όσον αφορά στις τιμές των προϊόντων; «Οι τιμές είναι ίδιες, όπως και στον καιρό της Πανδημίας» απαντούν και σπεύδουν να σημειώσουν ότι δεν λείπουν και οι ευκαιρίες.

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος