Κομοτηνή – Δ. Χαρίτου: Το κέντρο για μας είναι οι άνθρωποι και οι ανάγκες του

«Δεν πρέπει να ασκούμε κριτική μόνο στην κυβέρνηση, αλλά να παρουσιάζουμε και τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο Δημήτρης Χαρίτου, βουλευτής Ροδόπης σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουνίου, στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» με αφορμή την αποψινή παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος για την εργασία.

«Η κυβέρνηση έφερε ένα εργασιακό που αποδυναμώνει τη θέση των εργαζομένων και ένα ασφαλιστικό που παραχωρεί την ασφάλεια σε ιδιώτες» υποστήριξε ο Ροδοπίτης πολιτικός, τονίζοντας ότι έχουν προηγηθεί και πολλά άλλα γύρω από τα ζητήματα της υγείας, του Ταμείου Ανάπτυξης κ.α. που, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι είναι κομβικά και κρίσιμα. «Καταθέτουμε και τη δική μας θετική πρόταση. Το τι μπορεί να περιμένει η κοινωνία και οι πολίτες από μια νέα προοδευτική κυβέρνηση του τόπου. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο όχι μόνο να ασκείται κριτική στις πολιτικές που σήμερα ασκούνται, άλλωστε το καταλαβαίνει πολύ καλά και η κοινωνία και οι εργαζόμενοι ότι πράγματι έχουμε μια κυβέρνηση που δεν είναι φιλική απέναντι τους και το μαρτυρούν τα μέτρα που έχει πάρει» δήλωσε ο κος Χαρίτου.

Παράλληλα, τόνισε ότι: «Εμείς έχουμε ως κέντρο τον κόσμο της εργασίας και στα εργασιακά και στην ασφάλιση. Το σχέδιο μας οδηγεί σε μια βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη που θέλουμε για τον τόπο. Το κέντρο για μας είναι οι άνθρωποι και οι ανάγκες του» είπε ο Ροδοπίτης πολιτικός.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθεί το σχέδιο του κόμματος για την επόμενη μέρα. «Για να», όπως είπε, «κινηθεί εκ νέου η οικονομία και να είναι η ανάπτυξη προς όφελος της κοινωνίας και όχι των οικονομικών ελίτ που συνδέονται φιλικά με κύκλους της σημερινής κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη».

Συνέντευξη-κείμενο: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος