Κομοτηνή: Αποτυπώνουν με τατουάζ στα σώματά τους δυνατές συγκινήσεις της ζωής τους

Αποτυπώνουν στο σώμα τους τις «δυνατές στιγμές» που έζησαν. Ευχάριστα γεγονότα, έρωτες, χωρισμοί, απώλειες, αγαπημένοι άνθρωποι, όνειρα και «καταθέσεις» ψυχής γίνονται σχέδια.

Ένα story line, αμέτρητες απεικονίσεις. Τα tattoo εξακολουθούν να αποτελούν τρόπο έκφρασης και στην Κομοτηνή άτομα όλων των ηλικιών επιλέγουν να μιλήσουν με αυτόν.

Κομοτηνή: Αποτυπώνουν με τατουάζ στα σώματά τους δυνατές συγκινήσεις της ζωής τουςΌπως ο 24χρονος Θεόδωρος, ο νέος που μίλησε στο www.ertnews.gr έχοντας μόλις αποτυπώσει το 12ο σχέδιο πάνω στο σώμα του, ένα τριαντάφυλλο, όπως ένα αστέρι που προηγήθηκε και πιο πριν κάτι άλλο στο λαιμό, στην σπονδυλική στήλη, στο στήθος, στον αστράγαλο κ.α. «Θα συνεχίσω να εμπλουτίζω το story line της ζωής μου» δήλωσε και σημείωσε «καθόλου δεν με απασχολεί τι θα πει ο κόσμος. Τα σχέδια τα λατρεύω όλα εξίσου και θέλω να τα κρατήσω όσο πιο πολύ γίνεται.»

Σύμφωνα με τους δημιουργούς είναι πολλοί εκείνοι που σχεδιάζουν tattoo πάνω στο κορμί τους. Πάρα πολλά παιδιά, φοιτητές, αλλά και μεγάλοι σε ηλικία. Πριν τον 24χρονο πελάτη είχε μόλις αποτυπώσει τη δική της έμπνευση μια 60χρονη.

«Αν ξεκινήσουν με ένα συνεχίζουν και με άλλα» ανέφερε σημειώνοντας ότι εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για το τατουάζ. Σχέδια εμπνευσμένα, όπως λένε, από τη ζωή των πελατών τους, αλλά και από το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Χωρίς να φείδονται χρημάτων – ανάλογα με το σχέδιο και η τιμή του- υπομένουν τον πόνο κι αποτυπώνουν αυτό που τους συγκίνησε λάτρεις κι εκείνοι μιας τεχνικής που μετρά αιώνες ζωής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος